Pendlerkort er til dig, der rejser den samme strækning mere end ca. 26 gange (13 dage tur/retur) om måneden. Børn betaler ca. halv pris af voksne.

Pendlerkort til lange rejser på 9 zoner eller mere er et personligt kort til bus, tog og metro. Pendlerkort til lange rejser giver dig adgang til et ubegrænset antal rejser på en valgt strækning fra A-B (fx Næstved-København). Pendlerkort til lange rejser er gyldigt til alle naturlige rejseveje mellem afgangs- og ankomstzone i en periode fra 30–183 dage.

Det er muligt at købe pendlerkort til lange rejser på DOT Mobilpendlerkort App og i DOT webshop. Som noget nyt kan du også få dit pendlerkort på rejsekort. Læs mere om rejsekort pendlerkort her.

Pendlerkort til lange rejser

For lange rejser på 9 zoner og derover, udstedes pendlerkort med relation A-B, fx Næstved-København som hhv. startzone og destinationszone. Pendlerkort til lange rejser er gyldigt på alle naturlige rejseveje for den angivne relation.

I gyldighedsperioden kan kortet bruges til et ubegrænset antal rejser med bus, tog og metro. Det vil sige; fri rejse i startzone, destinationszone og i de zoner, der ligger på en naturlig rejsevej for den relation, kortet er gyldig til og i en periode fra 30 til 183 dage. Kortet udløber kl. 4.00, natten efter sidste gyldighedsdag.